Kızlarr bourjoıs ürünlerini daha önce hiç kullanma fırsatım olmadı. Hazır morhipo da % 50 indirimdeyken aklımdaki bir kaç ürünü denemeyi düşünüyorum. Sizlerde bir göz atın derim. 

Şu meşhur çikolata şeklindeki pudrada indirimde :)

Aranızda bu iki fondotenden birini kullanan var mı?





Genelde en açık rengi kullanıyorum diğer markalarda.bu fondötenlerin en açık rengi hangisidir? Ve kullananlar memnunmu acaba? 

Yardımcı olun! :)

7 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Ben kullanmadim ama arkadasimda 1-2-3 perfect vardi, o daha cok kuru ciltler icin flower perfection ve bio detox fondoten ise yagli/karma ciltler icin. Bence renkten once cilt tipine uygun olani secmelisin :)

☆ Ebru ☆ dedi ki...

Canım çok sagol yorumun için hem yağlı ciltler için hemde kuru ciltler için alıcam zaten bir anneme biri bana :) ama ikimizede açık renk lazım bu markanın renkleri hakkında hiç bir fikrim yok ne yazıkki :/

ondan bundan dedi ki...

51 numarası en açık rengi oluyor markanın. birde daha önce mağazada denediğim kadarıyla 1-2-3 perfect fazla sıvı yapılı gelmişti.

☆ Ebru ☆ dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım benim için sıvı yapılı olması artı bir özellik sevindim öyle olmasına :)

ondan bundan dedi ki...

rica ederim yardımı olduysa ne mutlu:)

Melislicious dedi ki...

ben de 2-3 yıl önce strawberry.net varken ordan alıp denemiştim bourjois ürünlerini ve sevmiştim de! taş allık almıştım. Fondötenlerini de merak ediyorum aslında, iyi ki söyledin indirimi cnm, ama ben senin postunu görene kadar indirim bitmiş de olabilir tabi:)))
öpüyorum!

☆ Ebru ☆ dedi ki...

Malesef bitmiş kuzum ya :( bilseydim mail atardım sana :/
Bende öpüyorum çok

Yorum Gönder